17.10.2012 15:21

Saulkrastu mērs: ZAAO ir labākais variants atkritumu apsaimniekošanā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Saulkrastu mērs: ZAAO ir labākais variants atkritumu apsaimniekošanā Krišjānis Grantiņš

SIA "Ziemeļvidzemes atkritumu apsaimniekošanas organizācija" (ZAAO), kas septembrī sāka apkalpot Saulkrastu novada iedzīvotājus, esot piemērotākais variants.

Pirms ZAAO ienākšanas Saulkrastu novadā tā teritorijā par atkritumu apsaimniekošanu rūpējās trīs uzņēmumi, taču pēc valdības grozījumiem Atkritumu apsaimniekošanas likumā pašvaldība, kuras administratīvā teritorija turklāt starp visiem novadiem Latvijā ir vismazākā, pieņēmusi lēmumu par labu viena apsaimniekotāja darbībai, video intervijā skaidro domes priekšsēdētājs Ervīns Grāvītis ("Tēvzemei un brīvībai"/LNNK):



ZAAO pašvaldība izvēlējusies uzņēmuma labās reputācijas dēļ un pēc pieredzes, ko tas guvis, veiksmīgi darbojoties Ziemeļvidzemes pašvaldībās, uzsver E. Grāvītis:


Iepriekš:
ZAAO: Saulkrastos šķirot atkritumus tagad būs izdevīgi
Saulkrastu iedzīvotāji: "Mums uzspiež monopolu un lielākas cenas"
Saulkrastos visu atkritumu apsaimniekošana uzticēta vienam uzņēmumam

Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" turpina izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Restorāna "Vārava" nojaukšana ir pārāk sālīta; iebildumi pret daudzdzīvokļu māju tā vietā nav