20.05.2012 10:33

Kur Babītē atradīsies stacionārais fotoradars?

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pārvietojamais fotoradars. Jau ziņots, ka tuvākajās dienās tikšot pabeigti stacionāro fotoradaru uzstādīšanas un montāžas darbi Rīgā. Un darbu veicējs Rīgas reģionā būvatļaujas to uzstādīšanai ir saņēmis arī Ķekavā un Mārupē. Pārvietojamais fotoradars. Jau ziņots, ka tuvākajās dienās tikšot pabeigti stacionāro fotoradaru uzstādīšanas un montāžas darbi Rīgā. Un darbu veicējs Rīgas reģionā būvatļaujas to uzstādīšanai ir saņēmis arī Ķekavā un Mārupē. Krišjānis Grantiņš

Tuvākajā laikā Babītē tiks uzstādīts stacionārais fotoradars, un tas vairs nav noslēpums, tāpat, kā tā atrašanās vieta, atklāj pašvaldības vadītājs Andrejs Ence.

To, kur tas atradīsies, skatiet A. Ences atbildē video:



Jau rakstījām, ka ar portāls "Apriņķis.lv" aizsāk izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Nākamā video viesošanās plānota pie Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Roberta Jurķa ("Vienotība").

Iepriekš:
Babītei beidzot būs arī savs kultūras nams
Babītes novads, iespējams, beidzot tiks pie ģerboņa
A. Ence: Ārvalstnieki izpērk īpašumus Pierīgā, bet nedzīvo tajos