19.05.2012 11:32

Babītei beidzot būs arī savs kultūras nams

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes novada domes priekšsēdētājs Andrejs Ence sola, ka arī pašiem Babītes iedzīvotājiem beidzot būs savs kultūras nams. Babītes novada domes priekšsēdētājs Andrejs Ence sola, ka arī pašiem Babītes iedzīvotājiem beidzot būs savs kultūras nams. ekrānuzņēmums

Babītes pagastam un novadam nekad nav bijis savs kultūras nams, bet tuvākā nākotnē tāds būs.

"Tas ir bijis tikai agrofirmai "Bulduri", ko 90. gadu sākumā privatizēja, un tagad tur ir ražotne," video intervijā skaidro Babītes novada domes priekšsēdētājs Andrejs Ence ("Reģionu alianse"), sakot, ka līdz šim kultūras pasākumi rīkoti vidusskolas zālē. Visu viņa komentāru par to, kur tiek projektēts jaunais kultūras centrs, skatiet video:



Jau rakstījām, ka ar šo video interviju portāls "Apriņķis.lv" aizsāk izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Nākamā video viesošanās plānota pie Ķekavas novada domes priekšsēdētāja Roberta Jurķa ("Vienotība").

Iepriekš:
Babītes novads, iespējams, beidzot tiks pie ģerboņa
A. Ence: Ārvalstnieki izpērk īpašumus Pierīgā, bet nedzīvo tajos