16.05.2013 09:20

Mitrevics pērn nopelnījis ne tikai domē, bet arī pašvaldības uzņēmumā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics. Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics. Krišjānis Grantiņš

Siguldas novada domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics, kurš šajā amatā cer tikt arī nākamajā domes sasaukumā, pērn mēra krēslā nopelnījis 21 192 latus, gūstot ienākumus arī no ūdensapgādes un kanalizācijas uzņēmuma SIA "Saltavots".

Saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta valsts amatpersonu ienākumu deklarācijas publiski pieejamo daļu par darbu domē U. Mitrevics pagājušā gadā saņēmis vidēji 1766 latus mēnesī, kas ir viens no lielākajiem atalgojumiem starp Pierīgas mēriem.

Paralēli tam viņš guvis ienākumus no SIA "Saltavots" – 2160 latus. Tāpat Siguldas mērs darbojies kā valdes loceklis medību un sporta klubā "Krīvi" un uzņēmumā "Ozollīči", partijas "Reģionu alianse" valdē, kā arī bijis kapitāldaļu turētājs jau pieminētajā "Saltavotā" un SIA "Olimpiskais centrs" Siguldā.

Deklarācija liecina, ka U. Mitrevicam nav parādu un uzkrājumu, īpašumā ir 2006. gada "Ford Galaxy" un zeme un māja, kas ir kopīpašumā ar sievu, meitām un tēvu.

Iepriekš:

Bauze-Krastiņš ir turīgākais starp Pierīgas mēriem
Carnikavas domes vadītāja pērn dāvinājumā no dēla saņēmusi vairākus tūkstošus latu
K. Putniņa pērn strādājusi ne tikai domē, bet arī skolā
Ence Babītes domē pērn nopelnījis 20 338 latus
Jaunais Ādažu mērs pērn nopelnījis 14 434 latus