03.05.2013 17:24

K. Putniņa pērn strādājusi ne tikai domē, bet arī skolā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Baldones novada domes priekšsēdētāja Karina Putniņa. Baldones novada domes priekšsēdētāja Karina Putniņa. Krišjānis Grantiņš

Baldones novada domes priekšsēdētāja Karina Putniņa pagājušajā gadā strādājusi arī vietējā skolā par skolotāju.

Saskaņā ar Valsts ieņēmumu dienesta amatpersonu deklarāciju publisko daļu K. Putniņa 2012. gadā algā nopelnījusi 12 036 latus, kas ir 1003 lati mēnesī. Tiesa gan, dokumentā nav precizēts, vai tā ir alga, ko viņa saņēmusi tikai kā domes priekšsēdētāja vai arī kā Baldones vidusskolas skolotāja.

Deklarācijā redzams, ka K. Putniņai nav parādsaistību un viņa nevienam naudu arī nav aizdevusi, savukārt īpašumā Baldones novada domes priekšsēdētājai ir 2001. gada izlaiduma "Volvo", kā arī dzīvojamā māja, pirts un saimniecības ēka, un zeme Baldones novadā.

Tāpat pērn K. Putiņai bija akcijas uzņēmumos "Grindeks ražošana" un "Latvijas Balzams", kā arī kompensācijas sertifikāti nu jau bankrotējušajā "Latvijas Krājbankā". Pēc ienākumu deklarācijas var spriest, ka bez atlīdzības K. Putniņa darbojusies arī Rīgas Plānošanas reģionā (RPR) kā padomes locekle, kā arī bijusi RPR pārstāve UNESCO Latvijas Nacionālās komisijas "Izglītība visiem" konsultatīvajā padomē.

Iepriekš:
Ence Babītes domē pērn nopelnījis 20 338 latus
Jaunais Ādažu mērs pērn nopelnījis 14 434 latus