03.06.2013 16:16

Silovs atkal grib būt Garkalnes mērs

Autore 
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Visticamāk, interesantas pārrunas, kaulēšanās un politiskās stīvēšanās gaidāmas vienā no bagātākajiem Pierīgas novadiem Garkalnē.

Jau vēstījām, ka Garkalnes novadā visvairāk balsstiesīgo (22,5 %) vēlējuši par "Saskaņas centru" ar skandalozo bijušo mēru un 10. Saeimas deputātu Juri Silovu priekšgalā, kurš patlaban ir Latvijas Regbija federācijas prezidents. Šis saraksts ieguvis četras vietas domē, kas ir par vienu vairāk nekā esošajam priekšsēdim, ne mazāk skandalozajam Latvijas zemnieku savienības pārstāvim Mārtiņam Gunāram Bauzem–Krastiņam. Tā kā abi ir pietiekami spilgtas un ambiciozas personības, vietu dalīšana domē varētu izvērsties gana interesanta.

Par to, kāda varētu izskatīties jaunā koalīcija šajā sasaukumā, vēlēšanu uzvarētāju pārstāvis Juris Silovs sarunā ar portālu "Apriņķis.lv" prognozēs ir izvairīgs. "Runāsim ar visu partiju pārstāvjiem, mums sarkano līniju nav. Pašvaldībā jārisina saimnieciski jautājumi, tāpēc esmu gatavs sadarboties arī ar "nacionāļiem"," tā J. Silovs.

Uz jautājumu, vai, viņaprāt, būs viegli vienoties ar esošo mēru par krēslu sadali, J. Silovs vien nosaka, ka uzvarējis ir "Saskaņas centrs", garkalnieši viņa darbus ir novērtējuši, tādēļ ir pārliecināts, ka mēra krēsls pienākas tieši viņam. "Es trīs gadus nebiju pašvaldībā, taču cilvēki atceras manis paveikto, tieši tādēļ arī balsoja," uzsver bijušais Garkalnes mērs, kurš šajā krēslā cer sēsties atkal.