06.06.2013 22:29

Rupjais "saskaņietis" Kasems: "Esmu inteliģents cilvēks"; video filmējies skaidrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Rupjais "saskaņietis" Kasems: "Esmu inteliģents cilvēks"; video filmējies skaidrā M. Kasena personīgais arhīvs

Politiskās apvienības "Saskaņas centrs" (SC) deputāta amata kandidāts Salaspils novadā Marats Kasems, kurš kļuva bēdīgi slavens ar savu rupjo videouzrunu vēlētājiem un politiskajiem konkurentiem, atklātā vēstulē plašsaziņas līdzekļiem apgalvo, ka ir inteliģents cilvēks un video internetā publiskots bez viņa ziņas.

Kasems krievu valodā rakstītajā vēstulē portālam "Diena.lv" pauž, ka apgalvojumi, ka viņš video redzams alkohola reibumā, ir žurnālistu secinājumi un tas vēl jāpierāda. Jaunais politiķis arīdzan ir pārliecināts, ka Latvijā viņa viedoklim piekrīt daudzi.

Tāpat viņš skarbi kritizē SC deputātu kandidātu saraksta veidošanu Salaspilī, kurā, viņaprāt, iekļauti "radi, draugi un sponsori". M. Kasems uzskata, ka 12. jūnijā viņš no SC tiks izslēgts. Vēstules nobeigumā viņš uzsver, ka "nav partijas rupors, bet tautas balss".

1990. gadā dzimušais M. Kasems, kurš SC kandidātu sarakstā Salaspilī bija iekļauts ar 8. numuru, neiekļuva starp četriem šīs apvienības novada domē ievēlētajiem deputātiem. Topošajam politiķim 131 vēlētājs ievilcis plusiņu, bet 44 iedzīvotāji šo deputāta kandidātu izsvītrojuši, kas M. Kasemu ierindoja 13. vietā starp sava saraksta pārstāvjiem.

Iepriekš:
"Saskaņas centra" biedrs Salaspilī pazemo konkurentus un ceļ neslavu savējiem