05.06.2013 10:26

"Saskaņas centra" biedrs Salaspilī pazemo konkurentus un ceļ neslavu savējiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Saskaņas centra" biedrs Salaspilī pazemo konkurentus un ceļ neslavu savējiem ekrānuzņēmums

Iespējams, pārmēru "sērojot" par neievēlēšanu Salaspils novada domes jaunajā sasaukumā, "Saskaņas centra" deputāta kandidāts šā gada pašvaldību vēlēšanās Marats Kasems savam elektorātam ierunājis "emocionāli daiļrunīgu" video.

Tajā viņš pauž nosodījumu vēlētājiem, kuri nav balsojuši par viņu un pārstāvēto partiju, līdztekus ar jaukiem "epitetiem" sunījot konkurentus.


"Saskaņas centra" Salaspils nodaļas valde gan šodien nosūtījusi atvainošanos visu sava biedra nosaukto un "aprakstīto" politisko spēku pārstāvjiem no apvienības "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai/LNNK", "Zaļo un zemnieku savienības", "Vienotības", kā arī personīgi Salaspils mēram Raimondam Čudaram. "Marata Kasema amorālā uzvedība kļuvusi par nepatīkamu pārsteigumu visai partijai. "Saskaņas centrs" nosoda Marata Kasema darbību un publiski paziņo, ka ir noteikts kopējas sapulces datums, kad tiks izlemts jautājums par viņa izslēgšanu no partijas par amorālu un necienīgu uzvedību," teikts tās paziņojumā.

Tikmēr 1990. gadā dzimušā jaunieša (pēc Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) datiem) ierunātais video joprojām atrodams vietnē "Youtube.com", pulcējot skatījumu skaitu:



CVK vietnē informācijā par deputāta kandidātu norādīts, ka M. Kasens 2008. gadā ieguvis vidējo izglītību Salaspils 2. vidusskolā un patlaban kā savu nodarbošanos uzrādījis "students". Nekur nestrādā un latviešu valodas prasmi pats novērtējis kā "teicamu".