24.07.2012 17:26

I. Trapiņš: "Pārāk aizdomīgi, ka ministrija pamanījusi tieši Ikšķili"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
I. Trapiņš: "Pārāk aizdomīgi, ka ministrija pamanījusi tieši Ikšķili" Krišjānis Grantiņš

Līdz 1. septembrim visas Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) prasības par Ikšķiles novada pašvaldības pakalpojumu pirkšanu no nesen izveidotās Reģionālās pašvaldības policijas tiks izpildītas, pārliecināts ir Ikšķiles mērs Indulis Trapiņš.

I. Trapiņš ("Vienotība") gan ir viss kritisks un asi izsakās par ministrijas ierēdņu pastiprinātajām, viņam šķietami nepamatotajām, aizdomām par šo vienošanos: "Diezgan dīvaini liekas, ka četru novadu juristi būtu galīgi stulbeņi un neko nesaprot, bet daži ministrijas cilvēki ir tie gudrākie."

Viss viņa komentārs par sadarbību ar Reģionālo pašvaldības policiju, izmaksām, ietaupījumu, neveidojot savu policijas struktūrvienību, pirmajiem policijas darba rezultātiem un iedzīvotāju atsauksmēm skatāms video:



Jau rakstījām, ka Baldonē, Ikšķilē, Ķekavā un Inčukalnā par kārtību rūpējas šogad izveidotā Reģionālā pašvaldības policija (iepriekš tās kodols veidoja Ķekavas pašvaldības policiju).

Iepriekš:
Reģionālā pašvaldības policija – nelikumīga?
Par kārtību Ikšķiles novadā rūpēsies Reģionālā pašvaldības policija
Pašvaldības policija paplašina darbību

Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsācis izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Ikšķiles "park&ride" autostāvvietu iecienījuši pat ogrēnieši