04.07.2012 12:26

D. Jurēvica: Vienreiz kļūdījāmies, tas vairs neatkārtosies

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavas novada domes priekšsēdētāja sola arī jaunas pašvaldības mājaslapas versijas izveidi. Carnikavas novada domes priekšsēdētāja sola arī jaunas pašvaldības mājaslapas versijas izveidi. ekrānuzņēmums

Iedzīvotāji sūdzējušies, ka Carnikavas novada pašvaldības mājaslapā netiek ievēroti domes un komiteju sēdēs apspriežamo lēmumprojektu un protokolu publicēšanas termiņi.

Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Daiga Jurēvica (Latvijas Zemnieku savienība) par notikušo atvainojas, sakot, ka šāds gadījums noticis tikai vienu reizi, un nekam tādam vairs atkārtoties nevajadzētu. Kādēļ tā noticis, viņa skaidro video intervijā:



Iepriekš:
Par atklātības principu (ne)ievērošanu pašvaldībā

Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsācis izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

D. Jurēvica: no Valsts policijas lielas jēgas nebija