25.06.2012 15:30

Carnikavas dambja rekonstrukcijas laikā uzcels 26 jaunas būves

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Carnikavas novada pašvaldība šomēnes parakstījusi līgumu par pretplūdu dambja apjomīgo rekonstrukciju un jauna posma izbūvēšanu vairāk nekā trīs miljonu latu apmērā.

Par cīniņu ar zemes īpašniekiem, kuri sākotnēji negribējuši nojaukt žogus dambja teritorijā, par situācijas salīdzinājumu ar kaimiņu pašvaldību – Ādažu novadu, par sešu kilometru garā dambja bēdīgo tehnisko stāvokli un jaunā dambja celtniecību otrpus Gaujai, kur arī vēl notiek intensīvas un grūtas sarunas ar zemju īpašniekiem, video intervijā stāsta Carnikavas novada domes priekšsēdētāja Daiga Jurēvica (Latvijas Zemnieku savienība):



Iepriekš:
Carnikavā varētu tapt pretplūdu dambis par trim miljoniem

Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsācis izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Mālpils novadā atsākusies derīgo izrakteņu iegūšana