30.05.2012 11:27

R. Jurķis: Baložu sūķņu staciju deputāti nav izlaupījuši

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis. Ķekavas novada domes priekšsēdētājs Roberts Jurķis. ekrānuzņēmums

Piedāvājam video interviju ar Ķekavas novada domes priekšsēdētāju Robertu Jurķi ("Vienotība") par iespējamo izsaimniekošanu pašvaldības īpašumā - Baložu sūkņu stacijā.

2009. gadā, kad tika izveidots Ķekavas novads, tika apzināti objekti, kas atrodas jaunās pašvaldības īpašumā. Baložu sūķnu stacija nebija to skaitā, jo piederēja uzņēmumam "Rīgas ūdens", atklāj Ķekavas novada mērs.

Tā kā "Rīgas ūdenim" īpašumu, kas aizņem visai paprāvu teritoriju, nevajadzējis, pašvaldība 2010. gadā iegādājās ēkas ar mērķi, ka tur varēs attīstīt kādu projektu, tostarp apgūstot Eiropas struktūrfondu naudu. Visupirms gan novada domei vēl jāiegādājas zeme, kas pieder valstij.

Īpašums tika nodots apsaimniekošanā Baložu komunālajai saimniecībai, kas teritoriju sakopusi, aizvedot no tās arī metāllūžņu krājumus. Visām darbībām esot pavadzīmes, un nekas aizdomīgs neesot noticis, apgalvo R. Jurķis.

Visu viņa komentāru skatiet video:



Iepriekš:
Ķekavas domē deputāti kāri uz metāllūžņiem


Jau rakstījām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsāk izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pastu Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.