12.09.2012 15:05

Inčukalna skolas sola izremontēt līdz Zinību mēneša beigām

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Vangažu vidusskola vēl "ierakta" rekonstrukcijas darbos jūlijā. Vangažu vidusskola vēl "ierakta" rekonstrukcijas darbos jūlijā. Krišjānis Grantiņš

Saņemot Eiropas struktūrfondu naudu un ieguldot pašvaldības līdzekļus, tā izglītībā investējot nepilnu miljonu latu, Inčukalna novadā jau šomēnes būs kapitāli izremontētas divas mācību iestādes.

Jau vēstījām, ka kopš vasaras sākuma Inčukalna pamatskolā un Vangažu vidusskolā notiek vērienīga renovācija, ko abas skolas nebija pieredzējušas teju pusgadsimtu.

Kā video intervijā stāsta Inčukalna novada domes priekšsēdētājs Arvīds Blaus ("Vienotība"), nauda abiem projektiem piešķirta jau 2010. gadā, un sākotnēji bijuši sarežģījumi ar iepirkumu, taču pēc tam viss nokārtojies. Līdz 1. septembrim abām ēkām pabeigta daļa fasādes darbu, un līdz mēneša beigām plānots tos pabeigt pavisam.

Abu mācību iestāžu rekonstrukcija izmaksājusi nepilnu miljonu, no kā gandrīz 700 000 latu ir Eiropas struktūrfondu piešķirtais līdzfinansējums, pārējos izdevumus sedz pašvaldība.



Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" turpina izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

Iepriekš:
Mērs: gudrona dīķim pa virsu vajadzētu stādīt priedes