27.04.2012 19:35

Ungārijas vēstnieks: mūsu nākotni veido pagātne

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
"Izglītībai ir stratēģiska nozīme: kopiena izdzīvo, ja tās locekļiem ir konkurētspējīgas zināšanas," atzina Ungārijas vēstnieks Latvijā Gābors Dobokai. "Izglītībai ir stratēģiska nozīme: kopiena izdzīvo, ja tās locekļiem ir konkurētspējīgas zināšanas," atzina Ungārijas vēstnieks Latvijā Gābors Dobokai. ekrānuzņēmums

Sabiedrībai nepieciešamas arvien plašākas debates. Jārunā par nācijas vērtībām un to pārmantošanu.

Tā konferences "Vai Latvijā izglītība sasniedz savus uzdevumus? Bērnu tiesības saņemt vērtīborientētu izglītību" ievadvārdos atzina Ungārijas vēstnieks Latvijā Gābors Dobokai.

"Izglītībai ir stratēģiska nozīme: kopiena izdzīvo, ja tās locekļiem ir konkurētspējīgas zināšanas. Domāju, esat uzņēmušies ļoti svarīgu lomu, jo sabiedrībai nepieciešamas arvien plašākas debates," konferencē sacīja vēstnieks. "Jārunā par nācijas vērtībām un to pārmantošanu. Ar šo sarīkojumu jūs pievērsīsit uzmanību tam, ka mūsu nākotni veido pagātne."

Atgādinām, ka konference "Vai Latvijā izglītība sasniedz savus uzdevumus? Bērnu tiesības saņemt vērtīborientētu izglītību" notika 26. aprīlī Tiesībsarga birojā Rīgā, un to portāls "Apriņķis.lv" piedāvāja skatīties interneta tiešsaistē.

Pedagogi un pašvaldību darbinieki referātos analizēja kristīgās, veselības mācības un sociālo zinību vietu skolu programmās, dalījās pedagoģiskā un sabiedriskā darba pieredzē.



Pārējie konferences video aplūkojami ŠEIT.