04.09.2012 17:18

"Maiznīca Flora" cenšas ielauzties Lielbritānijas tirgū

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Maiznīcas pārstāves Ilze Rinkus un Eveta Krūmiņa stāsta, ka palēnām uzņēmums mēģina arvien lielāku daļu produkcijas iepakot ekoloģiskā papīra iesaiņojumā, jo tas labāk piestāv uzņēmuma filozofijai un produktiem, kuri veidoti no dabiskām izejvielām. Maiznīcas pārstāves Ilze Rinkus un Eveta Krūmiņa stāsta, ka palēnām uzņēmums mēģina arvien lielāku daļu produkcijas iepakot ekoloģiskā papīra iesaiņojumā, jo tas labāk piestāv uzņēmuma filozofijai un produktiem, kuri veidoti no dabiskām izejvielām. Elīna Kondrtāte

Maizes ražotājs SIA "Maiznīca Flora" no Krimuldas novada Raganas piedalās vienā no lielākajām Londonas pārtikas izstādēm "Speciality & Fine Food Fair 2012".

4.septembrī "Maiznīcas Flora" stendu izstādē apmeklēja Latvijas vēstnieks Lielbritānijā Eduards Stiprais un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) pārstāvniecības vadītājs Guntis Rubīns. Vēstnieks ar uzņēmuma pārstāvjiem pārrunāja Lielbritānijas tirgus izredzes, kā arī sadarbības iespējas ar vēstniecību.

"Maiznīca Flora" aktīvi izvērtē eksporta iespējas Lielbritānijas tirgū. Jau šobrīd uzņēmuma produkcija - maize un cepumi - nopērkama atsevišķos Lielbritānijas veikalos, un tiek izskatīta iespēja paplašināt gan eksportējamās produkcijas klāstu, gan apjomu.

Uzņēmums jau otro reizi piedalās izstādē LIAA realizētās Latvijas uzņēmumu eksporta atbalsta programmas gaitā. "Speciality & Fine Food Fair" izstāde Londonā notiek 13.reizi, un tajā piedalās vairāk nekā 600 ražotāju no Lielbritānijas un citām Eiropas valstīm, vēsta aģentūra LETA.

Ar mīlestību ceptie Raganas gardumi