19.07.2012 17:48

Uzņēmējiem lidostas "apsēstajā" Skultē nav ko darīt

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Uzņēmējiem lidostas "apsēstajā" Skultē nav ko darīt Jānis Sedols

Mārupes novada pašvaldībai ir iecere attīstīt lidotas "Rīga" pusi pie Skultes ciema, kas daļēji pamests novārtā, taču uzņēmējdarbībai vide tur vēl ilgi nebūs pievilcīga.

Patlaban, lai nokļūtu lidostā, arī Skultes pusē dzīvojošajiem jābrauc līkums, un šis lielais attālums no citiem novada centriem arī ir iemesls ciema atstumtībai, norāda Mārupes novada domes priekšsēdētājs Mārtiņš Bojārs ("Vienotība"). Reizē viņš gan vēlreiz sola, ka ciemats lidostai nekādi netraucē, un tas netiks nojaukts.

Par lidostas un pašvaldības attīstības plāniem ilgtermiņā, citiem nākotnes sadarbības plāniem un slikto un noslodzei neatbilstošo auto apvedceļu stāvokli, kas traucē iedzīvotājiem un arī atbaida uzņēmējus, viņš vairāk stāsta video intervijā:



Iepriekš:
No lidmašīnu trokšņiem visvairāk cieš Skultes iedzīvotāji
Skultē var gulēt mierīgi – ciemu nenojauks

Atgādinām, ka portāls "Apriņķis.lv" aizsācis izbraukumu sēriju pie Pierīgas pašvaldību vadītājiem, lai izvaicātu par aktualitātēm katrā novadā. Akcijā aicinām iesaistīties lasītājus, sev interesējošos jautājumus nosūtot uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. vai pievienojot tos šīs tēmas rakstu komentāros.

M. Bojārs: Sprūdžs Mārupei īpašas privilēģijas nav devis