24.08.2012 14:24

Lasītāja: Vai tā ir sakritība, ka bāriņtiesa un baznīca ir kaimiņos?

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas bāriņtiesa un draudze "Žēlastības upe" atrodas kaimiņu ēkās. Siguldas bāriņtiesa un draudze "Žēlastības upe" atrodas kaimiņu ēkās. Krišjānis Grantiņš

"Tā kā pati esmu divu bērnu mamma no Siguldas, aktīvi sekoju līdzi rakstiem par to, kā Žannai Pilsētniecei  tika atņemtas aprūpes tiesības pār meitu.

Jau vairāk nekā 20 gadus dzīvoju Siguldā, tāpēc gribu ar portāla "Apriņķis.lv" starpniecību pajautāt, vai tā ir tikai sakritība, ka Siguldas bāriņtiesa atrodas kaimiņos reliģiskajai organizācijai "Žēlastības upe".

Pašvaldības institūcija atrodas Raiņa ielā 3, turpat, kur citas iestādes, kas ir zem Siguldas domes, bet reliģiskā draudze "Žēlastības upe" apmetusies tikai vienu numuru iepriekš, proti, Raiņa ielā 2.

Es negribu apgalvot, ka bāriņtiesas darbinieki ir šīs draudzes locekļi, jo nevienu no tās darbiniekiem personīgi nepazīstu un neesmu arī izspiegojusi, vai kāds svētdienās uz to iet, taču jebkurā gadījumā tas šķiet aizdomīgi, it īpaši tādēļ, ka šī lieta liekas ļoti samudžināta.

Pati esmu mamma un zinu, cik bērni ir viegli ietekmējami, it īpaši, ja tiem piedāvā kaut ko garšīgu vai modernas mantiņas, kas pašiem mājās nav. To dēļ bērni diemžēl ir arī gatavi melot, jo neapzinās šīs rīcības sekas, taču galvenais, lai blakus negadās izmanīgi pieaugušie, kuri steidz to izmantot. Ceru, ka šis nav tas gadījums, un bāriņtiesas un draudzes locekļi ir godprātīgi cilvēki, bet vecāki patiešām bērnu nav situši."

Sandra K.

Iepriekš:
Kaimiņienes: vecāki par bērniem rūpējās