12.12.2012 13:22

Ādažu cīkstoņi plūc laurus Rīgas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu cīkstoņi plūc laurus Rīgas čempionātā www.fila-official.com

Pierīgas bērnu un jaunatnes sporta skolas un sporta kluba "Atdzimšana" pārstāvji Rīgas atklātajā jauniešu čempionātā grieķu romiešu cīņā izcīnījuši astoņas godalgas, no tām divas zelta.

 

 

Sacensības jauniešiem aizritēja divas vecuma grupās – 1997.–1999. gadā dzimušiem un 2000. g. dz. un jaunākiem. Katrā no tām Ādažu cīkstoņi ieguva pa četrām medaļām.

Vecākajā grupā par uzvarētāju svara kategorijā līdz 52 kilogramiem kļuva Voldemārs Kuklins, kurš izcīnīja uzvaras visas trijās cīņās. Otro vietu kategorijā līdz 97 kg ieņēma Artjoms Korotkihs, pašā vieglākajā kategorijā līdz 32 kg otrais bija Ņikita Koļesņiks, bet līdz 38 kilogramiem trešais bija Dmitrijs Poceluika.

Jaunākajā vecuma grupā un vieglākajā svara kategorijā (līdz 26 kg) astoņus gadus vecie Ādažu cīkstoņi izcīnīja uzreiz divas godalgas. Par uzvarētāju kļuva Aigars Vonda, bet trešo vietu ieņēma Aleksandrs Klintuhovs. Otrajā vietā 12 dalībnieku konkurencē ierindojās 11 gadus vecais Roberts Vonda, (35 kg) bet gadu vecākajam Kristiānam Piskorskim trešā vieta kategorijā līdz 47 kg.

14. un 15. decembrī Rīgas Nacionālajā sporta manēžā notiks Rīgas čempionāts brīvajā cīņā, kurā par čempiona titulu cīnīsies dāmas un kungi vairākās svara kategorijās.