06.12.2012 12:30

Pierīgas telpu futbola komandām mainīgas sekmes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas telpu futbola komandām mainīgas sekmes Rīgas Futbola federācija

Rīgas telpu futbola čempionāta otrajā līgā vienības no Baldones, Ķekavas novada un Olaines pagaidām turas turnīra tabulas vidusdaļā un cīnās par iekļūšanu labāko kvartetā.

 

 

Rīgas čempionāta otrās līgas turnīrā piedalās 16 komandas, kas pirmajā posmā sadalītas divās apakšgrupās. A grupā piektajā vietā šobrīd ir Baldones futbolisti, kuri aizvadītās vienpadsmit spēlēs izcīnījuši piecas uzvaras, vienreiz nospēlējuši neizšķirti un cietuši piecus zaudējumus.

Mazliet veiksmīgāk B grupā cīnās Ķekavas novads/"AXA" komanda un Olaines futbola klubs, kuriem abi ir pozitīva bilance un kuri abi piedzīvojuši tikai pa vienai neveiksmei. Ņemot vērā aizvadīto spēļu un nopelnīto punktu attiecību, ķekavieši pēc sešām spēlēm (3 uzvaras, 2 neizšķirti, 1 zaudējums) turnīra tabulā ir trešajā vietā, bet olainieši pēc astoņām (3, 4, 1) – vienu pozīciju zemāk.

Rīgas čempionātā pēc divu apļu izspēles, mačus aizvadot mājās un izbraukumā, pa četrām labākajām vienībām no katras apakšgrupas turpinās cīņas par medaļām vēl divu apļu turnīrā, bet parējās astoņas sadalīs vietas no devītās līdz sešpadsmitajai. Rīgas čempionāta otrās un trešās līgas komandās nedrīkst spēlēt futbolisti, kuri pieteikti Latvijas telpu futbola čempionāta augstākajā līgā.