04.12.2012 13:01

Ādažu un Babītes florbolistiem pa diviem panākumiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ādažu un Babītes florbolistiem pa diviem panākumiem Latvijas Florbola savienība

Pasaules florbola čempionāts nav apturējis Latvijas pirmās līgas turnīru norisi. Veiksmīga nedēļas nogale bijusi Pierīgas komandām.

 

 

Svētdien Kocēnos florbola kluba "Ādaži" dāmu un vīru komandas krustoja nūjas ar vietējā sporta kluba "Rubene" vienībām, un abās spēlēs pārāki izrādījās ādažnieki.

Dāmu komanda, Annai Aļošinai gūstot divus vārtus, sagādāja turnīra līderēm pirmo zaudējumu līdzšinējās septiņās spēlēs – 5:3. Pēc šī panākuma FK "Ādaži" florbolistes no "Rubenes" atpaliek vairs tikai par trim punktiem, turklāt viņam vēl ir arī viena spēle rezervē.

Ādažu vīru komanda pirmajās divas trešdaļās iekrāja piecu vārtu pārsvaru un uzvaru no rokām nezlaida – 10:8. Rezultatīvākais ar četriem punktiem (2+2) viesu rindās bija Andis Pekšs.

Pirmās līgas čempionāta Vidzemes grupā FK "Ādaži" ar 13 punktiem septiņās spēlēs ieņem trešo vietu aiz Madonas (21 p., 7 sp.) un "Rubenes" (17 p., 9 sp.).

Pie divām uzvarām pagājušajā nedēļā tikuši ar sporta kluba "Babīte" florbolisti. Vispirms viņi trešajā periodā salauza Ķekavas novada sporta skolas komandas pretestību (6:2), bet pēc tam ar 8:2 pārliecinoši pieveica Kuldīgas vienību.

Babītes kluba un visas Latvijas pirmās līgas rezultatīvākais spēlētājs Mārtiņš Lapsiņš šajos divos mačos savu krājumu papildināja par astoņiem punktiem – četri vārti un četras rezultatīvas piespēles. Desmit spēlēs viņš savācis jau 38 punktus (18+20), bet SK "Babīte" komanda Centra grupas tabulā tikai par punktu atpaliek no līderiem FK "Rīga".