18.11.2012 17:14

Ulbrokas florbolisti sarūpē svētkus sev un līdzjutējiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Svētku dienā Latvijas čempionāta spēlē Ulbrokas/florbola skolas "Masters" komanda pārliecinoši pieveic "Ķekavas Bulldogs" florbolistus.

 

 

Spēles liktenis faktiski bija izšķirts jau pirmajā trešdaļā, kad laukuma saimnieki "buldogu" vārtos sameta deviņas bumbiņas (9:1). Turpinājumā ulbrokieši ofensīvu mazliet piebremzēja, taču viņu pārākums šaubas neradīja – 16:3.

Lielisku debijas spēli pēc pārnākšanas no RTU/"Inspecta" komandas Ulbrokas kluba sastāvā aizvadīja spēlējošais treneris Ainārs Juškēvičs – viņa kontā divi vārtu guvumi un astoņas rezultatīvas piespēles. Četrus vārtus mājiniekiem guva Krists Paulovičs, bet Kārlim Bulānam divi vārti un trīs rezultatīvas piespēles.

Sīvā cīņā ar Stalbes sporta klubu "Pārgauja" kārtējos trīs punktus nopelnīja turnīra līdervienība florbola klubs "Ķekava" – 9:8.

Kad bija nospēlēta puse pamatlaika, rezultāts bija 6:2 "Pārgaujas" labā. Tad ķekavieši saņēmās un iemeta sešus vārtus pēc kārtas, taču īsā laikā pretinieki panāca izlīdzinājumu 8:8. Trīs minutes līdz pamatlaika beigām Gintam Klēģeram tomēr izdevās gūt uzvaras vārtus. Viņam šis bija trešais precīzais metiens spēlē. Trīs punkti arī viņa brālim Gunāram (1+2), bet divus vārtus FK "Ķekava" labā guva Alvis Dāle.

Ķekavas komanda deviņās spēlēs nopelnījusi 23 punktus un tuvākos sekotājus "Lielvārdi" apsteidz par diviem punktiem. Ulbroka/FS "Masters" pakāpusies uz devīto vietu (9 p.), bet "buldogi" ir pēdējā 12. pozīcijā (3 p.).

Viena spēle ar Pierīgas komandas piedalīšanos aizvadīta arī dāmu virslīgas čempionātā – "Ķekavas Bulldogs" komanda sestdien savā laukumā bez ierunām atzina turnīra līderu Rīgas Stradiņa universitātes komandas pārākumu 2:12. Vārtus mājinieču labā guva Līga Vancāne un Zane Laukšteina.

Ar četriem punktiem septiņās spēlēs "buldodzes" turnīra tabulā ieņem pēdējo ceturto vietu. Tikpat punktu, taču viena aizvadīta spēle mazāk ir florbola kluba "Ķekava" dāmu komandai.