17.11.2012 20:29

Martins Dukurs Pārksitijas trasē turpina uzvaru sēriju

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Martins Dukurs Pārksitijas trasē turpina uzvaru sēriju Krišjānis Grantiņš

Trīskārtējais Pasaules kausa ieguvējs skeletonā siguldietis Martins Dukurs sestdien izcīnījis otro uzvaru jaunajā sezonā, divu braucienu summā sasniedzot labāko rezultātu otrā posma sacensībās Pārksitijas trasē ASV.

 

 

Pirmo braucienu Martins veica 49,75 sekundēs un kļuva par sacensību līderi. 0,06 sekundes viņam zaudēja uzreiz divi skeletonisti – Aleksandrs Tretjakovs no Krievijas un vācietis Aleksandrs Krekels. Ceturtais bija vēl viens Vācijas pārstāvis Franks Rommels (+0,18 s) un piektais – Tomass Dukurs, kurš brālim zaudēja sekundes trīs desmitdaļas.

Otrajā braucienā labāko rezultātu (49,91 sekunde) uzrādīja Tomass, un tas viņam summā ļāva apsteigt F. Rommelu un finišēt ceturtajā vietā. Martins bija tikai par 0,05 sekundēm lēnāks, saglabāja līderpozīcijas un kopvērtējumā otrās vietas ieguvēju vācieti Krekelu apsteidz par sekundes trim simtdaļām. Trešo vietu ieņēma A. Tretjakovs (+0,11). Tomass Martinam zaudēja 0,25 sekundes.

Kā zināms, pirms nedēļas Leikpleisidā notikušajā pirmajā posmā brāļi guva dubultuzvaru – Martins bija pirmais un Tomass otrais. Abi siguldieši saglabājuši pirmās divas Pasaules kausa kopvērtējumā.

Nākamais posms notiks nākamnedēļ Vistleras trasē Kanādā.