16.11.2012 10:31

Ikšķiles florbolisti pirmajā aplī bez zaudējumiem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Ikšķiles florbolisti pirmajā aplī bez zaudējumiem www.racf.lv

Rīgas atklātā florbola čempionāta starpfinišu florbola klubs "Ikšķile" sasniedz ar maksimālo punktu skaitu.

 

Pēdējā spēlē ceturtdien ikšķilieši ar 9:1 pieveica Austrumu grupas turnīra tabulas pēdējā vietā esošo komandu "Oligarhi". Raimonds Zemzāle uzvarētāju labā guva trīs vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli.

Ikšķiles florbolisti savākuši 18 punktus sešās spēlēs un par trim punktiem apsteidz tuvākos sekotājus florbola klubu "Carnikava", kas pirmo apli pabeidza ar pārliecinošu uzvaru 11:4 pār "Rīgas lauvām". Vēl trīs punkti mazāk ir sporta klubam "Saulkalne", kas ar 7:1 pieveica Ropažu novada komandu. Ropažnieki ar trim izcīnītajiem punktiem Austrumos ir priekšpēdējā sestajā vietā.

Rietumu grupā piekto uzvaru sešās spēlēs guvuši sporta kluba "Babīte" florbolisti – 7:3 pār komandu "Nūjas.lv". Babītes klubs par četriem punktiem apsteidz Jelgavas novada florbolistus, kas gan aizvadījuši divas spēles mazāk un teorētiski var apsteigt savus konkurentus.

Rīgas atklātajā čempionātā pēc divu apļu turnīra pa četrām labākajām komandām no katras grupas iekļūs superlīgā, kur līdz izslēgšanas turnīram aizvadīs vēl divus apļus. Pārējās vienības cīnīsies "gandarījuma līgā" par vēl divām ceļazīmēm uz izslēgšanas turnīru.