13.11.2012 16:12

Ķekavas florbolistiem ar 11 vārtiem uzvarai nepietiek

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas florbolistiem ar 11 vārtiem uzvarai nepietiek Latvijas Florbola savienība

Latvijas florbola pirmajā līgā Pierīgas komandas turpina cīnīties mainīgām sekmēm gan dāmu, gan vīru turnīrā.

 

 

Viens no iespaidīgākajiem rezultātiem šajā sezonā fiksēts Ķekavā, kur florbola kluba "Ķekava" otrā komanda ar 11:16 piekāpās Jelgavas novada florbolistiem. Zaudētāju rindās Mārtiņš Jarohovičs izcēlās ar sešiem gūtiem vārtiem un vienu rezultatīvu piespēli.

Divas spēles divu dienu laikā nedēļas nogalē aizvadījuši sporta kluba "Babīte" florbolisti. Vispirms viņi ar 4:5 piekāpas Latvijas Universitātes/florbola skolas "Masters" komandai, bet pēc tam pārspēja Jelgavas novadu 9:6. Šajās spēlēs deviņus rezultativitātes punktus (četri vārti, piecas piespēles) nopelnīja pagājušā mēneša pirmās līgas labākais spēlētājs Mārtiņš Lapsiņš.

Vienu punktu spēlē pret florbola klubu "Ogres Vilki" nopelnījuši kluba "Ādaži" spēlētāji, kuri piekāpās pagarinājumā – 6:7. Četrus vārtus ādažnieku labā guva Jānis Boroduška.

Vīriešu turnīra Centra grupas tabulā SK "Babīte" komanda ieņem trešo vietu (15 punkti) un "Ķekava-2" pēdējo septīto vietu (3 p.), bet Vidzemes grupā iepriekšējās sezonas čempioni FK "Ādaži" ir priekšpēdējā piektajā pozīcijā (7 p.). Līderi ir attiecīgi FK "Rīga" (16 p.) un Madona (15 p.).

Dāmu turnīrā, kurā piedalās astoņas komandas, pagaidām vislabāk veicas debitantēm kluba "Ādaži" florbolistēm, kuras izcīnījušas uzvaras visas četras līdzšinējās spēlēs un dala līderpozīcijas ar "Rubene-1" komandu (pa 12 p.). Pēdējos divos mačos ādažnieces pārliecinoši pieveica Inčukalna "Coyote" 8:2 (pa diviem vārtiem pirmās līgas oktobra vērtīgākajai spēlētājai Ulrikai Skakovskai, kā arī Kristīnei Tauriņai un Diānai Zeipei) un Irlava/Tukums vienību 13:2 (Montai Ločmelei 4+0, Ievai Lapinskai 3+2, Ulrikai Skakovskai 2+1).

Abām pārējām Pierīgas komandām tik spoži neveicas. "Coyote" florbolistes vēl ar 2:11 zaudēja "Rubenei-1" (abi vārti Monikas Džigures kontā), bet "Ķekavas Bulldogs" zaudēja "Rīgas Lauvām" 3:9. Ķekavietes turnīra tabulā ir ceturtajā vietā (6 p.), bet inčukalnietes pagaidām ir bez punktiem un noslēdz sarakstu.