12.11.2012 13:55

Pirmajā līgā sezonu beidz kaimiņos

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pirmajā līgā sezonu beidz kaimiņos FK "Auda"

Pierīgas futbola komandas no Salaspils un Ķekavas Latvijas pirmās līgas čempionātu pabeigušas turnīra tabulas lejas daļā.

 

 

Svētdien pēdējā kārtā futbola skolas "Metta" un Salaspils sporta skolas apvienotā komanda (FS "Metta"-2/Salaspils) savā laukumā nospēlēja neizšķirti 2:2 (0:1) ar Valmieras futbola klubu, bet Ķekavas klubs "Auda" viesos piekāpās futbola kluba "Ventspils" dublieriem 1:3 (0:3).

Spēlē Salaspilī pirmie vadībā izvirzījās viesi, 67. minūtē valmierieši pamanījās ieraidīt bumbu savos vārtos, bet deviņas minūtes vēlāk Artis Ostrovskis izvirzīja vadībā "Metta"-2/Salaspils komandu 2:1. Diemžēl pabeigt sezonu ar uzvaru neizdevās – jau kompensācijas laikā Valmieras futbolisti panāca izlīdzinājumu.

Ventspilī mača liktenis lielā mērā izšķīrās jau pirmajā puslaikā, kad laukuma saimnieki guva trīs vārtus. Pēc pārtraukuma "Auda" aktivizējās un Edgars Bricis vienus vārtus atguva, tomēr vairāk panākt ķekaviešiem neizdevās.

Pirmās līgas noslēguma tabulā abas Pierīgas komandas finišēja līdzās – FS "Metta"-2/Salaspils ar 24 punktiem 26 spēlēs 14 klubu konkurencē ierindojās 11. vietā, bet FK "Auda" ar 21 punktu divpadsmitajā (pērn ķekavieši bija desmitie). Par čempioniem kļuva "Liepājas metalurga" dublieru komanda, bet tiesības nākamgad spēlēt virslīgā izcīnīja Ilūkstes novada sporta skolas komanda, kas ieņēma otro vietu.