09.11.2012 12:36

Pierīgas komandām sākusies telpu futbola sezona

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Rīgas telpu futbola čempionāta otrajā līgā startē vienības no Baldones, Ķekavas novada un Olaines, trešajā – arī no Stopiņu novada.

 

 

Rīgas čempionāta otrās līgas turnīrā piedalās 16 komandas, kas pirmajā posmā sadalītas divās apakšgrupās. Pēc divu apļu izspēles, mačus aizvadot mājās un izbraukumā, pa četrām labākajām vienībām no katras apakšgrupas turpinās cīņas par medaļām vēl divu apļu turnīrā, bet parējās astoņas sadalīs vietas no devītās līdz sešpadsmitajai.

Visi trīs Pierīgas klubi sezonu sākuši diezgan veiksmīgi, kaut arī aizvadījuši dažādu spēļu skaitu. "Visčaklākie" bijuši Baldones futbolisti, kuri izspēlējuši jau septiņus mačus, guvuši četras uzvaras, vienreiz nospēlējuši neizšķirti un piedzīvojuši divus zaudējumus. A grupas turnīra tabulā baldonieši ar 13 punktiem ir nosacītā pirmajā vietā – vairāki viņu konkurenti aizvadījuši tikai pa divām spēlēm.

Tikai divi mači – viena uzvara un viens neizšķirts – pagaidām ir arī B grupā ielozētās Ķekavas novada/"AXA" telpu futbola komandai, kas savas mājas spēles aizvada Baložos. Vienā no šīm spēlēm ķekavieši dalīja punktus (1:1) ar Olaines futbola klubu, kas abās pārējās savās spēlēs guvis uzvaras.

Otrās līgas pirmā posma turnīrs ritēs līdz janvāra vidum, bet viss turnīrs ilgs līdz marta vidum.

Trešajā līgā sezonu iespaidīgi iesākusi Stopiņu telpu futbola komanda, kas līdzšinējās piecās spēlēs zaudējumus vēl nav piedzīvojusi, – četras uzvaras un viens neizšķirts.

Rīgas čempionāta otrās un trešās līgas komandās nedrīkst spēlēt futbolisti, kuri pieteikti Latvijas telpu futbola čempionāta augstākajā līgā.