09.11.2012 09:43

Florbola izlasē septiņi no Ķekavas, viens no Ulbrokas

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas florbola izlase 2010. gada pasaules čempionātā Latvijas florbola izlase 2010. gada pasaules čempionātā magicalgames.fi

Nepilnu mēnesi pirms pasaules florbola čempionāta sākuma paziņoti 30 Latvijas valstsvienības kandidāti.

 

 

Latvijas izlases galvenā trenera Īro Parviainena nosauktajā spēlētāju sarakstā iekļauti arī astoņi Pierīgas klubu pārstāvji. No Latvijas vicečempioniem florbola kluba "Ķekava" izlases kandidātu skaitā iekļuvuši vārtsargs Ivars Dišereits, aizsargi Jānis Belasovs un Mārtiņš Druvkalns, kā arī uzbrucēji Ēriks Akulovs, Jānis Peičs un Gints Klēģers. Pa vienam florbolistam uz valstsvienību deleģējis klubs "Ķekavas Bulldogs" (uzbrucējs Henrijs Uzraugs) un Ulbroka/florbola skola "Masters" vienība (vārtsargs Indriķis Siliņš).

Jau 12. novembrī Latvijas valstsvienības vadība kandidātu skaitu samazinās līdz 20 spēlētājiem, kuri tiks pieteikti pasaules čempionātam. Nepieciešamības gadījumā līdz turnīra sākumam treneri sastāvā vēl varēs veikt izmaiņas.

Pasaules florbola čempionāts, kas šogad notiks Šveicē, sāksies 2. decembrī. Latvijas izlase uz turnīru izlidos 30. novembrī, bet līdz tam vēl paredzētas divas treniņnometnes, kas 19. un 29. novembrī notiks Rīgā.