02.11.2012 14:01

Babītes jaunie futbolisti – Latvijas čempioni

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Sporta kluba "Babīte" un futbola kluba "Tukums-2000" apvienotā 13 gadus veco puišu komanda izcīnījusi pirmo vietu "OKartes" Latvijas jaunatnes čempionātā.

 

Aizvadītajās 22 spēlēs FK "Tukums-2000"/SK "Babīte" komanda izcīnīja 21 uzvaru (tajā skaitā ar rezultātiem 10:0, 9:0 un 7:0) un piedzīvoja tikai vienu zaudējumu – 0:2 pret otrās vietas ieguvējiem jaunatnes futbola centru "Skonto akadēmija", kas noslēgumā no čempioniem atpalika par septiņiem punktiem.

Latvijas jaunatnes čempionātā vecuma grupā līdz 14 gadiem sporta kluba "Babīte" puiši ieņēma ceturto vietu. Visas sezonas garumā Babītes futbolisti aizvadīja 22 spēles, guva 12 uzvaras, divreiz nospēlēja neizšķirti un piedzīvoja astoņus zaudējumus, summā savācot 38 punktus.

Noslēgumā trešajā vietā esošā futbola kluba "Tukums-2000" un Tukuma sporta skolas apvienotā komanda bija nopelnījusi par četriem punktiem vairāk. Pirmo divu vietu ieguvēji – "Liepājas metalurga" un JFC "Skonto akadēmija" jaunie futbolisti – bija pārliecinoši labāki par saviem konkurentiem (attiecīgi 64 un 58 punkti).

Noslēdzies Latvijas jaunatnes futbola čempionāts arī vecākajā U-19 grupā. Par uzvarētājiem kļuva Ventspils olimpiskā centra komanda (45 p.), bet septīto vietu deviņu vienību konkurencē ieņēma futbola skolas "Metta" un Salaspils sporta skolas komanda, kas 16 mačos svinēja piecas uzvaras, trīs cīņas aizvadīja neizšķirti un piedzīvoja astoņas neveiksmes (18 punktu).