02.11.2012 09:35

Foto: Ķekavas volejbolisti sagādā mārupiešiem pirmo zaudējumu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Foto: Ķekavas volejbolisti sagādā mārupiešiem pirmo zaudējumu Krišjānis Grantiņš

Nacionālajā volejbola līgā pēc aizvadītām trim spēlēm gan volejbola klubam "Mārupe", gan komandai LSPA/Ķekavas novads ir pa divām uzvarām un vienam zaudējumam.

Ceturtdien Jaunmārupes sākumskolas zālē VK "Mārupe" volejbolisti aizvadīja šīs sezonas pirmo mājas spēli, tiekoties ar otru turnīrā startējošo Pierīgas komandu no Ķekavas novada. Līdzšinējās divās spēlēs izbraukumā mārupieši bija izcīnījuši divas uzvaras, turpretī sāncenši, kuri mājas spēles aizvada Baložu vidusskolā, bija pa reizei uzvarējuši un zaudējuši.

Šoreiz sekmīgāki bija LSPA/Ķekavas novada volejbolisti. Pirmajā setā viņi laukuma saimniekiem gan zaudēja 22:25, toties nākamajos trijos bija pārāki – 26:24, 25:15, 25:22, un uzvara 3:1.

Tā kā Nacionālajā līgā spēlējošās komandas aizvadījušas nevienādu spēļu skaitu, par komandu vietu turnīra tabulā un spēku samēru vēl pagrūti spriest. Pagaidām bez zaudējumiem iztikušas trīs vienības – sporta klubs "Aizkraukle" un Burtnieku novada komanda, kurām ir pa divām uzvarām, kā arī Kuldīgas novada sporta skola, kas uzvarējusi līdz šim vienīgajā cīņā.

Nākamās spēles abas Pierīgas komandas aizvadīs jau šīs nedēļas nogalē. Ķekavas novada volejbolisti sestdien viesosies Cēsīs, bet VK "Mārupe" svētdien plkst. 12 Tīraines sporta kompleksā uzņems Burtnieku novada komandu.

Nacionālās līgas nolikums paredz, ka pirmajā posmā desmit klubi aizvada divu apļu turnīru, pēc kura astoņi labākie kvalificējas izslēgšanas turnīram.