31.10.2012 15:46

"SportLat" balvas ieguvēju vidū arī Pierīgas sportisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Sestdien Tīnūžu Tautas namā tiks sveikti sezonas labākie dalībnieki gan vairākās vecuma grupās individuālajā vērtējumā, gan komandu sacensībās.

 

 

"SportLat" balvas izcīņa Latvijā norisinājās jau septīto gadu. Šoreiz seriālā bija iekļautas 11 sacensības vairākos individuālajos sporta veidos – distanču slēpošanā, skriešanā, riteņbraukšanā, triatlonā un duatlonā (triatlons bez peldēšanas). Viens no seriāla posmiem bija Ogres un Ikšķiles velobrauciens, kas notika jūlijā.

Individuāli labākie sportisti tika noteikti septiņās vecuma grupās dāmām un deviņās grupās vīriem. Kopvērtējumā punktu izteiksmē tika ņemti vērā septiņi labākie rezultāti. Šāgada "SportLat" balvas izcīņas laureātu vidū ir arī astoņi Pierīgas novadu sportisti.

Pirmo vietu sezonas kopvērtējumā vecuma grupā līdz 15 gadiem jaunietēm (S-15) izcīnījusi salaspiliete Ulla Trukšāne. "Salaspils/Zīriņi" komandas pārstāve šogad startējusi desmit no 11 sacensībām, uzvarēja savā grupā velobraucienā "Apkārt Piebalgas ezeram", trīsreiz bija otrā un divreiz trešā.

S-30 vecuma grupā pirmo vietu kopvērtējumā ieguvusi ikšķiliete Inga Mauliņa, kura šogad bija labākā gan tautas slēpojumā "Alūksne", gan velobraucienā "Apkārt Burtnieku ezeram", gan Vaidavas triatlonā, demonstrējot iespaidīgu daudzpusību.

Otrās vietas sezonas summā U-15 grupā ieņēma salaspilietis Didzis Malderis un V-40 grupā ikšķilietis Alvis Krilovskis, trešās – salaspilieši Katrīna Ieva Gaisiņa (S-15) un Raivis Marčenkovs (V-15), kā arī Dainis Krasovskis no Ādažiem (V-16) un carnikaviete Laima Klauža (S-40).

"SportLat" balvas izcīņā komandu vērtējumā sesto vietu 19 klubu konkurencē ieņēma sporta biedrība "Salaspils/Zīriņi" un desmito – Carnikavas sporta centrs.