30.10.2012 10:16

Ķekaviešiem dubultuzvara Latvijas rudens čempionātā velokrosā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekaviešiem dubultuzvara Latvijas rudens čempionātā velokrosā Gunārs Treikals

Vienās no pēdējām šāgada riteņbraukšanas sacensībām, kas svētdien notika Garkalnē, laureātu vidū iekļuva arī riteņbraucēji no Ikšķiles un Mārupes.

 

 

Rudens velokrosa dalībniekiem dažādās vecuma grupās bija jāveic atšķirīgs skaits 3,2 km garu apļu. Zēnu konkurencē (1998./99. g. dz.) triju apļu distancē pirmās divas vietas izcīnīja Ķekavas novada sporta skolas (ĶNSS) un Rīgas riteņbraukšanas skolas pārstāvji Niklāvs Boļšis un Kristofers Bindemanis, kurš uzvarētājam finišā zaudēja 33 sekundes. Vēl viens ĶNSS audzēknis Maksims Maslovs ierindojās ceturtajā vietā.

Elites grupā vīriem (1993. g. dz. un vecāki) otrajā vietā ierindojās ikšķilietis Ervīns Smoļins, kurš mērķi pēc septiņu apļu veikšanas sasniedza 45 sekundes pēc uzvarētāja Oļega Meļeha, bet trešais bija mārupietis Andris Ponomarenko, kurš finišēja vēl minūti vēlāk.

Junioru (1994./95. g. dz.) konkurencē pirmās trīs vietas ieguva Murjāņu Sporta ģimnāzijas audzēkņi Krists Neilands, Raivis Sarkans un Kristaps Būdenieks. Jauniešiem (1996./97. g. dz.) labākais bija Tomass Kārlis Iljenko, dāmām – Lelde Ardava, jaunietēm – Rūta Brakovska, senioriem trijās vecuma grupās – Reinis Avens, Oskars Gailišs un Valdis Andiņš.