28.10.2012 20:27

Džudistiem četras medaļas Latvijas atklātajā čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Pierīgas bērnu un jaunatnes sporta skolas (PBJSS) pārstāvji sacensībās Olimpiskajā sporta centrā Rīgā izcīna vienu zelta un trīs sudraba medaļas un komandu vērtējumā ieņem trešo vietu.

 

 

Trīs no četrām godalgām nopelnīja PBJSS džudistes, kurām gan konkurence bija ļoti niecīga – par spīti Igaunijas sportistu dalībai dažās svara kategorijās, pat nebija vairāk par divām sportistēm.

Par Latvijas čempioni svara kategorijā līdz 57 kilogramiem kļuva carnikaviete Linda Circene. Viņa guva "tīrās" uzvaras pār abām savām konkurentēm – Diānu Krūmiņu (Rīgas džudo klubs "Lido") un Lindu Mejeri (Ventspils "Spars").

Par Latvijas vicečempionu kļuva Raitis Taube (līdz 60 kg). Pēc uzvarām divās pirmajās cīņās pār Ēriku Belti un Ēriku Ščepilovu viņš finālā piekāpās vienīgi Markam Čirkinam no Igaunijas.

Sudraba medaļas, gan neizcīnot nevienu uzvaru, ieguva arī Aiga un Evita Bērziņas. Aiga (52 kg) divās cīņās pēc kārtas piekāpās Jekaterinai Zubko ("Lido"), bet Evita (63 kg) – Tatjanai Voinovai ("Lido").

Zaudējumus jau pirmajās cīņās piedzīvoja baldonietis Normunds Pipars (90 kg), kā arī Pierīgas sporta skolas pārstāvji Ņikita Kondrahins un Roberts Burģelis (abi 81 kg).