28.10.2012 11:59

Foto: Enduro sprinta sezona beidzas sniegā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Silciema karjerā starp Inčukalnu un Siguldu noskaidroti Latvijas Motosporta federācijas (LaMSF) kausa izcīņas uzvarētāji vairākās klasēs.

 

Uz enduro sprinta sacensību seriāla pēdējo piekto posmu Silciemā, kur martā notika arī pirmais posms, bija ieradušies gandrīz 40 dalībnieku, kurus nesabaidīja pēkšņi uznākusī ziema.

E klasē par uzvarētāju kļuva Edgars Siliņš, apsteidzot kopvērtējuma uzvarētāju Uģi Klimonu. Piecu posmu summā E. Siliņš ierindojās trešajā vietā – otrā tika Jānim Vinteram, kurš pēdējā posmā nestartēja.

Enduro klasē labāko rezultātu uzrādīja Artūrs Robežnieks, kurš šoreiz startēja ārpus konkurences, tādēļ pirmā vieta posmā un arī kopvērtējumā pienācās Jānim Baunim.

Senioru klasē piekto uzvaru piecos posmos svinēja Einārs Vinters. Divas nākamās vietas kā sestdienas sacensībās, tā LaMSF kausa izcīņas kopvērtējumā pienācās Ivaram Miķelsonam un Arvim Bumbieram.

Hobiju klasē sacīkstēs Silciemā uzvarēja Andris Ušakovs, bet sezonas kopvērtējumā – Rūdolfs Pumpurs, C klasē – attiecīgi Reinis Palkavnieks un Jānis Rudzroga, bet jauniešu klasē – Gustavs Kundziņš un Nils Turauskis.

Savukārt kvadriciklu klasē nepārspēts visos piecos posmos palika Artūrs Vēvers.