26.10.2012 17:09

Pirms nedēļas notikusī florbola spēle izrādās nepabeigta

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pirms nedēļas notikusī florbola spēle izrādās nepabeigta kekavasdamas.wordpress.com

Latvijas Florbola savienības (LFS) Sacensību komiteja atzīst kluba "Ķekava" dāmu komandas protestu par pamatotu un atceļ zaudējumu spēlē pret Rīgas Stradiņa universitātes komandu.

 

 

20. oktobrī notikušās dāmu virslīgas spēles "Ķekava"–RSU pamatlaiks un piecu minūšu pagarinājums beidzās neizšķirti 5:5, bet pēcspēles metienu sērijā pēc trim mēģinājumiem ar 1:0 vadībā bija rīdzinieces. Šajā brīdī spēles tiesneši pārtrauca metienu izpildi, kaut arī čempionāta nolikums paredz, ka katra komanda izpilda piecus pēcspēles metienus.

Ķekavas komanda iesniedza protestu, ko LFS Sacensību komiteja piektdien atzina par pamatotu. Nolemts spēli uzskatīt par nepabeigtu un pēc abu komandu nākamās savstarpējās spēles 25. novembrī to turpināt no pārtraukšanas brīža (1:0 RSU labā) un pabeigt. Ja pēc pieciem pēcspēles metieniem rezultāts būs neizšķirts, sērija turpināsies līdz kādas komandas uzvaras vārtiem.

Mača tiesneši Dainis Drupa un Kārlis Ozoliņš par pieļauto kļūdu līdz 30. novembrim nesaņems nozīmējumus uz sieviešu un vīriešu virslīgas, kā arī vīriešu pirmās līgas spēlēm.