26.10.2012 12:32

Carnikavieši neaptur Ikšķiles florbolistu uzvaras gājienu

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavieši neaptur Ikšķiles florbolistu uzvaras gājienu FK "Ikšķile"

Rīgas atklātajā florbola čempionātā (RAČF) ikšķiliešiem simtprocentīga punktu bilance – četras uzvaras četrās spēlēs.

 

 

Pēdējā spēlē ceturtdien savā laukumā Ikšķiles komanda ar 10:4 pārspēja Carnikavu. Uzvarētāju labā pa diviem vārtiem guva Toms Dāle un Aleksandrs Grehovs. Uz spēli tikai desmit vīru sastāvā ieradušos viesu vidū ar diviem vārtu guvumiem atzīmējās Jānis Kozlovskis.

Citā RAČF Austrumu grupas komandu spēlē Ropažu novada florbolisti ar 7:5 apspēlēja "Oligarhus" un nopelnīja pirmos trīs punktus turnīra tabulā. Ikšķiles vienībai ir 12 punktu, Carnikavai seši.

Līderpozīcijas Rietumu grupā saglabājuši Babītes florbolisti, kuri pēdējā mačā gan piedzīvoja pirmo neveiksmi turnīrā – 7:9 pret florbola klubu "Rīga". Zaudētāju rindās pa diviem precīziem metieniem izdarīja Germans Matjušenko un Mārtiņš Lapsiņš, kurš aizvadītajās četrās cīņās savācis 17 rezultativitātes punktus (11 vārti, 6 piespēles).

Jau ziņots, ka šosezon Rīgas atklātajā florbola čempionātā piedalās 14 klubi, kuri pēc teritoriālā principa ir sadalīti divās grupās. Pēc divu apļu turnīra pa četrām labākajām komandas iekļūs superlīgā, kur līdz izslēgšanas turnīram aizvadīs vēl divus apļus, bet pārējās cīnīsies "gandarījuma līgā" par vēl divām ceļazīmēm uz izslēgšanas turnīru.