24.10.2012 10:48

Carnikavai pirmā uzvara, Saulkrastiem trešais zaudējums

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Carnikavai pirmā uzvara, Saulkrastiem trešais zaudējums Saulkrastu sporta centrs

Latvijas Basketbola līgas trešajā divīzijā divi Pierīgas klubi aizvadījuši trešās kārtas spēles, siguldieši spēlēs piektdien.

 

 

Carnikavas komanda spēlē pret Jūrmalas sporta skolu drošus pamatus uzvarai ielika jau pirmajā ceturtdaļā, ko uzvarēja ar 31:11. Kādu brīdi rezultāta starpība turējās aptuveni 20 punktu robežās, bet otrā puslaika vidū laukuma saimnieki panāca arī plus 30. Gala iznākumā pirmā uzvara līdzšinējās trijās spēlēs – 93:63.

Carnikaviešu rindās punktus guva visi 11 spēlētāji, kas devās laukumā, visvairāk – Edgars Vecums (17), Kristaps Odziņš un Kristaps Briedis (pa 15).

Atšķirībā no kaimiņu novada pārstāvjiem, neveiksmju sērija turpinās Saulkrastu basketbolistiem, kuri otrdien savā laukumā ar 64:79 piekāpās "Dārznieks"/Cēsis komandai (cēsnieki ar trim uzvarām trijos mačos kļuvuši par turnīra līderiem).

Pirmo viesu izrāvienu (7:17) mājiniekiem izdevās diezgan ātri likvidēt (22:2), taču tūdaļ pēc tam Cēsu vienība ar Ģirtu Loginu (30 punktu) priekšgalā sabēra Saulkrastu grozā 13 punktus pēc kārtas un turpinājumā vadību vairs neatdeva.

Rezultatīvākie laukuma saimnieku rindās bija Artjoms Ribakovs ar 17 un Mārtiņš Līcis-Līcītis ar 14 gūtiem punktiem.

Basketbola klubs "Sigulda", kas jauno sezonu sācis ar uzvarām pirmajās divās spēlēs, trešās kārtas spēli aizvadīs piektdien, kad viesosies Rūjienā.