23.10.2012 13:43

Jaunie ķekavieši uzvar Šitika piemiņas turnīrā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Jaunie ķekavieši uzvar Šitika piemiņas turnīrā FS "Metta"

Astoņu komandu konkurencē labākie izrādījās futbola skolas "Metta" Ķekavas komandas 2002. gadā dzimušie puiši.

 

 

Turnīrs, kas notika Olimpiskajā sporta centrā Rīgā, bija veltīts kādreizējam "Daugavas" meistarkomandas spēlētājam, vēlākajam futbola skolas dibinātājam un vairāku Latvijas jauniešu izlašu trenerim Genādijam Šitikam, kurš aizsaulē aizgāja pirms trim gadiem.

"Genādijs Šitiks bija lielisks organizators un kvalitatīva darba piemērs. Viņa ietekme uz Latvijas futbolu ir neatsverama, un augsti uzstādītie futbola standarti veicināja bērnu un jaunatnes futbola līmeņa celšanos," atzina futbola skolas "Metta" ģenerālsekretārs Ģirts Mihelsons. "Prieks, ka Šitika futbola skolas šābrīža vadība un treneri turpina iesākto, jo tā jau no pirmajām dienām sevi apliecinājusi augstākajā līmenī."

Apakšgrupas turnīrā FS "Metta"/Ķekava komanda ar 3:0 pieveica vienaudžus no turnīra rīkotājiem Šitika futbola skolas, ar 2:0 Salaspils sporta klubu "Kengaroos" un ar 7:0 sagrāva futbola klubu "Farion".

Finālā desmitgadīgie ķekavieši tikās ar otras apakšgrupas uzvarētājiem Daugavpils bērnu futbola centra "Daugava" komandu un arī šoreiz svinēja "sauso" uzvaru, turklāt ļoti pārliecinošu – 5:0.

Salaspils "Kengaroos" ar divām uzvarām četrās spēlēs noslēgumā ierindojās piektajā vietā.