21.10.2012 18:32

Stopiņu handbolistes apspēlē salaspilietes

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Stopiņu handbolistes apspēlē salaspilietes Krišjānis Grantiņš

Latvijas čempionātu Stopiņu novada handbola komanda (NHK) sākusi ar trim uzvarām, Salaspils handbola klubs (HK) – ar trim zaudējumiem.

 

 

Abu Pierīgas dāmu handbola komandu savstarpējā cīņā Salaspilī vēl līdz pirmā puslaika vidum Latvijas čempiones bija iekrājušas septiņu vārtu pārsvaru (14:7). Kādu brīdi mājiniecēm izdevās spēli izlīdzināt, taču pieci pēc kārtas gūti vārti Ulbrokas spēlētāju izpildījumā drīz pēc pārtraukuma tikpat kā izšķīra spēles likteni – 28:18 un beigās 43:30 (22:16) Stopiņu NHK labā.

Uzvarētāju rindās 14 vārtus guva Ivita Asare un 11 vārtus Elita Ekkerte. Mājinieču rindās deviņi vārti Laurai Daugavietei un septiņi Lindai Borisanovai.

Dienu iepriekš Ulbrokas handbolistes jau otro reizi sezonā bija sagādājušas pamatīgu zaudējumu Skrīveru komandai, šoreiz – 50:26 (26:10). Čempionēm 14 vārtus guva Elita Ekkerte, pa 11 – Elza Seržante un Ivita Asare.

Stopiņu NHK Latvijas dāmu čempionātā ir vienīgā komanda, kas līdzšinējās trijās spēlēs vēl nav piedzīvojusi nevienu zaudējumu un turnīra tabulā ieņem pirmo vietu. Salaspils HK trīs spēlēs palicis bez punktiem un kopvērtējumā ieņem piekto vietu sešu klubu konkurencē.