20.10.2012 20:26

Futbola pirmajā līgā kārtējie zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Salaspils un Ķekavas komandas riskē palikt ārpus Latvijas čempionāta pirmās līgas labāko desmitnieka.

 

 

Īpaši sāpīgu zaudējumu sestdien viesos cieta futbola skolas "Metta" un Salaspils sporta skolas apvienotā komanda. Izbraukuma spēlē pret Rēzeknes bērnu un jaunatnes sporta skolas komandu salaspilieši pēc pirmā puslaika bija vadībā 2:0, taču šo pārsvaru nespēja nosargāt un beigās cieta zaudējumu 3:4.

Vārtus FS "Metta"-2/Salaspils komandas labā cīņā ar tiešajiem konkurentiem par vietu pirmajā desmitniekā guva Jānis Kauss, Gļebs Vaškovs un Raitis Grablovskis.

Kārtējo zaudējumu – jau četrpadsmito sezonas 23 spēlēs – piedzīvoja arī Ķekavas kluba "Auda" futbolisti, kuri ar 1:2 (1:1) savā laukumā piekāpās Rīgas Futbola skolas komandai.

Trīs kārtas līdz turnīra beigām FS "Metta"-2/Salaspils ar 23 punktiem 23 spēlēs (7 uzvaras – 2 neizšķirti – 13 zaudējumi) noslīdējuši uz devīto vietu, bet FK "Auda" ar 18 punktiem (5–3–14) ir 12. vietā.

Pēc Latvijas futbola pirmās līgas nolikuma, pēdējās vietas ieguvēji izkrīt uz otro līgu. FK "Auda" pēdējā 14. pozīcijā esošo futbola kluba "Jelgava" dublieru komandu apsteidz par septiņiem punktiem, bet tuvākos sekotājus FK "Tukums 2000" – par pieciem (tukumniekiem gan ir spēle rezervē).