20.10.2012 15:01

Siguldas un Carnikavas basketbolistu cīņā divi pagarinājumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Siguldas un Carnikavas basketbolistu cīņā divi pagarinājumi www.delfi.lv

Latvijas Basketbola līgas 3. divīzijas spēlē basketbola klubs "Sigulda" ar 103:100 (48:42, 81:81) dramatiskā cīņā pārspēj Carnikavas komandu, gūstot otro panākumu sezonā.

 

 

Spēles sākumā vadību uzņēmās carnikavieši, taču pirmās ceturtdaļas beigās laukuma saimnieki pārņēma vadību un saglabāja nelielu pārsvaru visa pamatlaika gaitā (lielākā starpība bija 58:46). Ceturtās ceturtdaļas izskaņā veiksmīgāki tomēr bija Carnikavas basketbolisti, un ar 40 minūtēm uzvarētāju noskaidrošanai bija par maz.

Pagarinājumā iniciatīva jau piederēja viesiem, un viņi bija ļoti tuvu panākumam, taču divas sekundes līdz beigām siguldietis Edvarts Gaigals realizēja trīspunktu metienu, panākot 94:94. Otrajā piecminūšu papildlaikā veiksme uzsmaidīja basketbola klubam "Sigulda".

Uzvarētāju labā savulaik "Barons" un BK "Vamiera" klubu sastāvos spēlējušais Klāvs Bedrītis guva 34 punktus, E. Gaigals – 20. Carnikavas komandas rindās rezultatīvākie bija Kristaps Odziņš (19 p.) un Rolands Dovgjalllo (16 p.).

BK "Sigulda" ir viens no četriem LBL 3. divīzijas klubiem, kas sezonu sācis ar divām uzvarām divās spēlēs. Savukārt Carnikava ir viena no četrām komandām, kas zaudējusi abos pirmajos mačos (otra tāda ir Saulkrastu vienība).

Pirmdien plkst. 20.30 Carnikavas basketbola kluba spēlētāji savā laukumā Carnikavas pamatskolas zālē uzņems Jūrmalas sporta skolas komandu. Otrdien plkst. 20.00 Saulkrastu sporta centrā pie vietējiem basketbolistiem viesos "Dārznieks"/Cēsis vienība. Savukārt basketbola klubs "Sigulda" kārtējo spēli aizvadīs piektdien, 26. oktobrī, izbraukumā pret sporta klubu "Rūjiena".