19.10.2012 09:39

Babītes un Ikšķiles florbolistiem trešās uzvaras

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Babītes un Ikšķiles florbolistiem trešās uzvaras arhīvs

Rīgas atklātajā florbola čempionātā (RAČF) pat astoņi gūti vārti negarantē uzvaru visā spēlē.

 

 

Par RAČF Austrumu grupas līderi kļuvis florbola klubs "Ikšķile", kas izcīnījis trīs uzvaras trijās spēlēs un savācis deviņus punktus. Pēdējā mačā ikšķilieši ar graujošu rezultātu 24:3 pieveica Ropažu florbolistus, kuriem tas bija trešais zaudējums pēc kārtas.

Četrus vārtus uzvarētājiem guva Raimonds Zemzāle, pa trim – Sergejs Aleksandrovs, Igors Kalnačs un Ēriks Čate.

Bez zaudējumiem pagaidām cīnās arī Carnikavas florbola komanda, kas sezonas pirmajā mājas spēlē ceturtdien pieveica klubu "Oligarhi" – 23:8. Carnikaviešiem ir seši punkti divas spēlēs un otrā vieta turnīra tabulā.

RAČF Rietumu grupā līderpozīcijas saglabā sporta kluba "Babīte" florbolisti. Pēc divām uzvarām pamatlaikā viņi zaudēja vienu punktu gūtiem vārtiem bagtātā cīņā ar Jelgavas novada komandu – panākums 9:8 pēcspēles metienus sērijā. Pieci precīzi metieni Mārtiņa Lapsiņa kontā.

"Babītes" klubs (8 punkti) tuvākos sekotājus jelgavniekus apsteidz par vienu punktu.

Jau ziņots, ka šosezon Rīgas atklātajā florbola čempionātā piedalās 14 klubi, kuri pēc teritoriālā principa ir sadalīti divās grupās. Pēc divu apļu turnīra pa četrām labākajām komandas iekļūs superlīgā, kur līdz izslēgšanas turnīram aizvadīs vēl divus apļus, bet pārējās cīnīsies "gandarījuma līgā" par vēl divām ceļazīmēm uz izslēgšanas turnīru.