13.10.2012 19:30

Futbola pirmajā līgā viens punkts uz diviem

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Futbola pirmajā līgā viens punkts uz diviem FS "Metta"

Latvijas futbola pirmās līgas 22. kārtas spēlēs salaspiliešiem neizšķirts, ķekaviešiem zaudējums.

 

 

Futbola skolas "Metta" un Salaspils sporta skolas apvienotā komanda sestdien Rīgas 49. vidusskolas futbola laukumā uzņēma turnīra tabulas trešajā vietā atrodošos Ilūkstes novada sporta skolas komandu un nospēlēja neizšķirti 2:2 (1:1).

Pirmie vadībā izvirzījās "mettieši" – pēc Venta Vanaga centrējuma soda laukumā precīzi sita Juris Višņakovs. Mazliet vēlāk netika izmantota izdevība izgājienā viens pret vienu, un pirmā puslaika izskaņā Ilūkstes komanda panāca izlīdzinājumu.

Pēc pārtraukuma iniciatīva piederēja FS "Metta"-2/Salaspils futbolistiem, taču viņi "iekrita" pretuzbrukumā, pretinieki ieguva tiesības uz tiešo brīvsitienu un ar elegantu raidījumu guva otros vārtus. Drīz pēc tam bumba trāpīja pa laukuma saimnieku vārtu stabu.

Cīņas izskaņā FS "Metta"-2/Salaspils komandai tomēr izdevās izglābties no zaudējuma. Pamatlaika pēdējā minūtē Mārtiņš Ozols uzvarēja "gaisa kaujā" soda laukumā un ar galvu raidīja bumbu vārtos – 2:2.

Kārtējo neveiksmi – jau astoto pēdējās deviņās spēlēs – piedzīvoja Ķekavas futbola kluba "Auda" spēlētāji. Sestdien izbraukumā viņi ar 0:2 zaudēja saviem tiešajiem konkurentiem par vietu pirmās līgas turnīra tabulas pirmajā desmitniekā Rēzeknes bērnu un jaunatnes sporta skolas futbolistiem.

Četras kārtas līdz turnīra beigām FS "Metta"-2/Salaspils ar 23 punktiem 22 spēlēs ieņem astoto vietu 14 klubu konkurencē, bet FK "Auda" pēc pēdējās neveiksmes palaidusi garām rēzekniešus un noslīdējusi uz 12. pozīciju (18 punktu).

Nākamajā kārtā 20. oktobrī salaspilieši viesosies Rēzeknē, bet "Auda" savā laukumā uzņems Rīgas futbola skolas komandu.