09.10.2012 10:18

Latvijas izlases treniņnometnē pieci Pierīgas florbolisti

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Latvijas izlases treniņnometnē pieci Pierīgas florbolisti arhīvs

Latvijas florbola valstsvienības kandidāti šonedēļ Rojā trenera Jāņa Volaja vadībā aizvada fiziskās sagatavotības treniņnometni, turpinot gatavoties decembra sākumā Šveicē paredzētajam pasaules čempionātam.

 

Uz izlases treniņnometni izsaukti 26 florbolisti – četri vārtsargi, deviņi aizsargi un 13 uzbrucēji. Viņu vidū ir pa pieci florbola kluba "Ķekava" un komandas Ulbroka/FS "Masters" spēlētāji.

Ķekaviešus pārstāv aizsargi Jānis Belasovs un Toms Mežotnis, kā arī uzbrucējs Ēriks Akulovs, bet no Ulbrokas komandas cīņu par vietu Latvijas valsts vienības sastāvā turpina uzbrucēji Kārlis Bulāns un Kaspars Šķēls.

Latvijas izlases galvenais treneris Īro Parviainens gan uzsvēris, ka šis nebūt vēl nav galīgais izlases sastāvs – parādot labu spēli Latvijas virslīgā, iespējas iekļūt kandidātu lokā ir arī citiem florbolistiem.

Pasaules florbola čempionāts no 2. līdz 9. decembrim notiks Šveices pilsētās Cīrihē un Bernē. Savukārt jau nākamnedēļ sāksies Latvijas virslīgas čempionāts. Iepriekšējā pasaules čempionātā, kas 2010. gadā notika Somijas galvaspilsētā Helsinkos, mūsu izlase izcīnīja 5. vietu.