07.10.2012 18:04

Florbola bilance Ķekavā: uzvara un divi zaudējumi

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Florbola bilance Ķekavā: uzvara un divi zaudējumi Krišjānis Grantiņš

FK "Ķekava" vīri gūst trešo panākumu pēc kārtas, dāmas piekāpjas cīņas izskaņā, bet "Ķekavas Bulldogs" cieš sagrāvi.

 

Latvijas vicečempioni FK "Ķekava" florbolisti savā laukumā uzņēma komandu "Valmiera" un, lai arī pirmie ielaida vārtus, ātri atspēlējās un beigās svinēja pārliecinošu uzvaru 11:4. Līdz otrās trešdaļas sākumam ķekavieši jau bija panākuši 6:2 savā labā un ar četriem precīziem raidījumiem trešā perioda sākumā izšķīra jautājumu par spēles uzvarētājiem.

Rezultatīvākais mājinieku sastāvā bija Ēriks Akulovs, kurš guva divus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles. Pa diviem vārtiem laukuma saimnieku labā guva arī Toms Briedis un Alvis Dāle.

Sestdien plāni klājās virslīgas debitantiem "Ķekavas Bulldogs" florbolistiem, kuri cieta sagrāvi 1:22 pret Cēsu klubu "Lekrings". Vienīgos vārtus Ķekavas komandas labā guva Klāvs Ozoliņš, pirmā perioda izskaņā panākot 1:5. Atlikušajās 33 minūtēs precīzi meta tikai cēsnieki (metienu attiecība visā mačā 15:49).

Vīru čempionāta turnīra tabulā FK "Ķekava" ar deviņiem punktiem četrās spēlēs ieņem otro vietu (divi punkti vairāk ir "Lekringam"), bet "buldogiem" punktu pagaidām nav un pēdējā divpadsmitā pozīcija.

Svētdien aizraujoši aizritēja dāmu čempionāta spēle, kurā FK "Ķekava" florbolistes uzņēma pagājušās sezonas otro spēcīgāko komandu Kocēnu "Rubene". Cīņas gaitā abas komandas pārmaiņus izvirzījās vadībā, un desmit minūtes līdz pamatlaika beigām ķekavietes vēl bija vadībā 5:4. Taču tad piecu minūšu laikā viešņām izdevās gūt divus vārtus un 35 sekundes līdz finālsirēnai raidīt bumbiņu mājinieču vārtos arī septīto reizi – 5:7.

FK "Ķekava" rindās ar diviem precīziem metieniem un vienu rezultatīvu piespēli izcēlās Elīna Drēziņa, kura tika atzīta par labāko spēlētāju komandā. Ķekavietes piedzīvojušas zaudējumus visās trijās līdzšinējās spēlēs.