04.10.2012 13:10

Siguldietei zelts un sudrabs badmintona turnīrā Polijā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Siguldas badmintona kluba un Siguldas sporta skolas pārstāve Jekaterina Romanova izcīnījusi pirmo vietu vienspēļu un otro vietu dubultspēļu turnīrā.

 

Starptautiskajā jauniešu badmintona turnīrā "Puchar Gor Šwietokrzyskich", kas notika Polijas pilsētā Suhedņovā, piedalījās vairāk nekā 300 dalībnieku no Baltkrievijas, Bulgārijas, Krievijas, Latvijas, Moldāvijas, Polijas un Ukrainas.

Vienspēlēs jaunietēm vecuma grupā līdz 17 gadiem Jekaterina Romanova guva divas uzvaras grupu turnīrā un četras izslēgšanas turnīrā. Finālā viņa ar 6:21, 21:14, 21:6 pārspēja mājinieci Zuzannu Glijeru.

Dubultspēļu turnīrā Jekaterina pārī ar citu Siguldas badmintona kluba spēlētāju Ievu Eglīti svinēja trīs uzvaras, taču finālā trijos setos piekāpās Aleksandrai Bjalekai un Katažinai Kutahai no Polijas.

Polijā startēja vēl vairāki Siguldas badmintonisti. U-17 vecuma grupā jauniešiem Teodors Kerimovs un Kristaps Jānis Gulbis dubultspēlēs ieņēma devīto vietu. Devītā U-13 grupā dubultspēlēs kopā ar partneri no Polijas bija arī Liāna Lenceviča.