30.09.2012 18:25

Foto: Pierīgas florbola derbijā Ķekava pārspēj Ulbroku

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(1 balsojums)
Foto: Pierīgas florbola derbijā Ķekava pārspēj Ulbroku Krišjānis Grantiņš

Virslīgas turnīra tabulā florbola klubs "Ķekava" pakāpjas uz ceturto vietu, Ulbroka/FS "Masters" un "Ķekavas Bulldogs" ieņem divas pēdējās pozīcijas.

Svētdienas spēlē Ulbrokā Latvijas vicečempioni FK "Ķekava" florbolisti ātri ķērās pie lietas un jau 48. sekundē atklāja rezultātu – precīzi meta Alvis Dāle. Turpinājums gan ne tuvu nebija tik rezultatīvs. Tikai otrās trešdaļas pašā sākumā Kārlis Bulāns panāca izlīdzinājumu, bet jau minūti vēlāk Jānis Peičs vēlreiz vadībā izvirzīja Ķekavas komandu.

Perioda vidū Edgars Zeidlers atjauno līdzsvaru 2:2, bet, kā vēlāk izrādījās, izšķirošos vārtus, FK "Ķekava" labā trešās trešdaļas pirmajā minūtē guva Gints Klēģers. Ķekavieši svinēja otro uzvaru līdzšinējās trijās spēlēs, bet Ulbroka/florbola skola "Masters" komandai šī bija jau ceturtā neveiksme pēc kārtas.

Par labāko spēlētāju Ulbrokas komandas sastāvā tika atzīts vārtsargs Edgars Augstkalns, kurš savā pirmajā spēlē šosezon atvairīja 27 no 30 pretinieku metieniem.

"Sezonu esam iesākuši ļoti neveiksmīgi, bet arī pretinieki līdz šim nav bijuši tie parocīgākie," kluba mājas lapā citēts Augstkalns. "Šodien aizvadījām labu spēli, izņemot dažas epizodes, kuras maksāja ļoti dārgi. Pat tādai aizsardzības komandai kā mēs ir ļoti grūti uzvarēt spēli ar diviem iemestiem "goliem". Lai vai kā, komanda demonstrē labu cīņassparu, un neviens nav nolaidis galvu. Sezonas turpinājumā darīsim visu iespējamo, lai izdodos uzvarēt un pakāpties turnīra tabulā."

Svētdien notika arī viena dāmu virslīgas čempionāta spēle, kurā FK "Ķekava" komanda ar 1:9 savā laukumā piekāpās Latvijas čempionēm Rīgas Stradiņa universitātes florbolistēm.

Vienīgos vārtus mājiniecēm guva Monika Džigure, otrās trešdaļas pēdējā minūtē panākot rezultātu 1:6. Ķekavietēm šis bija otrais zaudējums līdzšinējās divās spēlēs.

Jau ziņots, ka sestdien divus smagus zaudējumus piedzīvoja otra Ķekavas florbola kluba "Ķekavas Bulldogs" komandas. Vīri Liepājā ar 2:10 piekāpās "Kuršiem", bet dāmas ar 1:13 Kocēnu kluba "Rubene" florbolistēm.