26.09.2012 11:42

Ulbrokas florbolistiem trešais zaudējums

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ulbrokas florbolistiem trešais zaudējums www.fsmasters.lv

Latvijas florbola čempionātā Ulbroka/florbola skola "Masters" vīru komanda trešās kārtas spēlē Stalbē ar 5:8 piekāpās vietējam sporta klubam "Pārgauja".

 

Rezultatīvā cīņas sākumā laukuma saimnieki ātri iekrāja divu vārtu pārsvaru (3:1), tomēr līdz otrās trešdaļas vidum Ulbrokas florbolisti spēja panākt izlīdzinājumu 4:4. "Pārgaujas" komanda guva nākamos divus vārtus, uz kuriem pretinieki līdz perioda beigām spēja atbildēt ar vieniem. Trešajā trešdaļā mājinieki uzvaru nostiprināja ar vēl diviem precīziem metieniem.

"Ulbroka/FS Masters" galvenais treneris Ainārs Juškēvičs pēc zaudētās spēles Latvijas Florbola savienības preses dienestam atzina, ka viņējo vājā vieta bija tehniskais izpildījums, kā arī daudzās pieļautās paviršības, kas nereti beidzās ar zaudētiem vārtiem. Ulbrokas komanda spēlējot savu spēju līmenī, bet šis līmenis nav tas labākais, jo dažādu iemeslu dēļ pirms sezonas nebija iespējama pilnvērtīga gatavošanās čempionātam.

Par labāko Ulbroka/FS "Masters" sastāvā aizvadītajā cīņā atzina Kasparu Šķēlu, kurš guva vienus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles.

Nākamo spēli Ulbrokas komanda aizvadīs svētdien, kad savā laukuma uzņems florbola klubu "Ķekava".