23.09.2012 15:15

Ķekavas "buldodzes" pirmo reizi apspēlē novadnieces

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Ķekavas "buldodzes" pirmo reizi apspēlē novadnieces FK "Ķekavas Bulldogs"

Latvijas dāmu florbola čempionāta virslīgas pirmajā kārtā abu Ķekavas komandu savstarpējā spēlē uzvaru 7:4 "Ķekavas Bulldogs" komandai nodrošina māsu Vancāņu rezultatīvā spēle.

 

Pagājušajā sezonā florbola klubs "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs" komanda četras reizes tikās regulārajā sezonā, pēc tam arī mačā par bronzas medaļām, un allaž pārākas izrādījās FK "Ķekava" florbolistes. Taču jauno turnīru viņas iesākušas ar neveiksmi.

Pirmajā trešdaļā ar 2:0 vadībā izvirzījās bronzas medaļnieces, taču otrajā periodā piecu minūšu laikā "buldodzes" trīs reizes pārspēja pretinieču vārtsardzi un panāca 3:2 savā labā. Līdz otrajam pārtraukumam FK "Ķekava" vēlreiz atguva vadību, taču jau trešās trešdaļas 15. sekundē atkal tika atjaunots līdzsvars.

Atlikušajā laikā vārtus guva tikai "Ķekavas Bulldogs" kluba spēlētājas. Uzvarētāju rindās izcēlās māsas Aija un Līga Vancānes – Aija guva divus vārtus un izdarīja divas rezultatīvas piespēles, bet Līga iemeta trīs vārtus (turklāt visus izšķirošajā trešajā periodā!) un vienreiz asistēja māsai, kā arī ieguva mača labākās spēlētājas balvu. Sintija Bane atvairīja 37 no 41 pretinieču metiena.

FK "Ķekava" sastāvā divus rezultativitātes punktus (1+1) nopelnīja Dina Štāle.

Latvijas dāmu virslīgas turnīrā šosezon piedalās četras komandas – vēl arī iepriekšējās sezonas finālistes RSU/"Runway" un Kocēnu "Rubene".