20.09.2012 09:35

Pierīgas regbija derbijā pārāki "LDE/Miesnieki"

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)
Pierīgas regbija derbijā pārāki "LDE/Miesnieki" Zigismunds Zālmanis, Nikon

Latvijas čempionāta otrā posma spēlē Ķekavas komanda ar 19:12 pārspēja "Livonia/Garkalne" vienību.

 

 

Upesciema stadionā notikušajā cīņā izšķirošo pārākumu "miesnieki" iekrāja jau pirmajā puslaikā, ko pabeidza ar rezultātu 12:0. Pēc pārtraukuma ķekavieši starpību palielināja vēl par septiņiem punktiem, bet laukuma saimnieku centieni atspēlēties mača izskaņā panākumiem nevainagojās.

Uzvarētāju rindās ar piezemējumiem atzīmējās Leno Bramanis, Jānis Priede un Toms Asejevs, bet Valteram Raņķim divi precīzi realizācijas sitieni.

"Livonia" regbistiem šis bija pirmais zaudējums līdzšinējās divās otrā apļa spēlēs, savukārt "miesnieki" guva otro panākumu pēc kārtas otrajā aplī un devīto visā turnīrā, saglabājot līderpozīcijas turnīra tabulā.

"LDE/Miesnieki" galvenais treneris Uldis Bautris šoreiz komentāros bija skops: "Labi spēlējam aizsardzībā, bija pārsvars autā un cīņā. Domāju, ka komanda nospēlēja ļoti labi, neskaitot pēdējās desmit minūtes, kad noraidījumi, tumsa un nervozitāte nedaudz sabojāja prieku par visu iepriekšējo."

"Pirmo puslaiku aizvadījām ne sevišķi pārliecinoši, neveicās arī otrā puslaika sākumā. Tomēr mača beigās puiši saņēmās un nocīnījās godam. Labi, ka izdevās nopelnīt papildu punktu par zaudējumu ar septiņiem punktiem," atzina "Garkalne/Livonia" spēlētājs Jānis Zuments.

"Tagad jau kādas četras, piecas spēles pēc kārtas esam aizvadījuši labā līmenī. Īpaši daudz komandas spēlei palīdz Simons Fuko, kurš arī šoreiz, lai arī tika ļoti uzmanīts, paveica lielu darbu, organizējot mūsu spēli."