11.09.2012 15:20

Pierīgas orientieristi sekmīgi Latvijas čempionātā

Autors  Apriņķis.lv
Novērtēt šo ziņu
(0 balsojumi)

Daugavpils novada Līksnas pagastā sacensībās Carnikavas, Siguldas un Saulkrastu sportisti plūc laurus gan individuālajā vērtējumā, gan stafetēs.

 

 

Stafešu sacensībās jaunietēm divās vecuma grupās uzvarēja orientēšanās kluba "Kāpa" un Pierīgas bērnu un jaunatnes sporta skolas pārstāves. S16 grupā ātrākās bija Laura Leiboma, Austra Zuševica un Kendija Aparjode, bet S18 grupā – Edīte Bričonoka, Zane Nāgele un Madara Šadrina.

14 gadus veco grupās divas otrās vietas izcīnīja "Kāpa OK"/Pierīgas BJSS trijnieki Zelma Lapiņa, Stefānija Egle un Laura Nelsone, kā arī Kristaps Aparjods, Edgars Indrāns un Uldis Upītis. Vecuma grupā līdz 21 gadam labāko trijniekā iekļūt neizdevās.

Vairākas godalgotās vietas Pierīgas orientieristi ieguva arī individuālajās sacensībās vidējā distancē.

Latvijas čempionu titulus izcīnīja Uldis Upītis no Saulkrastiem (V14) un siguldietis Guntis Arnicāns (V40), otrās vietas tika carnikavietei Madarai Šadrinai (S18) un Iritai Puķītei no Saulkrastiem (S35), trešās – Danielam Kārkliņam no Siguldas (V18) un Gunāram Ostupam no Carnikavas novada (V75).

Labāko sešniekos iekļuva arī Laura Leiboma (S16), Edīte Bričonoka (S18), Tamāra Kosmačeva (S55), Rudīte Šterna (S60), Valentīna Lietuviete (S60), Rūdolfs Šadrins (V20), Edgars Bričonoks (V21), Juris Ostups (V40), Pēteris Novikovs (V65) un Māris Mālkalnietis (V70).